Friday, 7 March 2014

sibuk: Berita Kampus

Apa khabar semua?? Sudah lama yanie meninggalkan ruangan ini.. maaf dipinta pada korang kerana yanie sibuk sangat2... since first time yanie jejak kaki kat USM untuk semester akhir nie yanie dah kena jaga bilik berita.. nak tau kenapa?? sebab untuk berita kampus edisi 2 yanie jadi Ketua Pengarang.. :)

Masa tu memang xde masa langsung nak update blog n something like that..pagi dah kena pergi bilik berita..ptg balik..mlm mesti penat..nak siap berita lagi..nak assign berita kat kawan2 lagi..

Masa tu jugak masalah timbul sebb xcukup berita..yela..sebb baru masuk sem dah kena cover berita..event masa 2 belum berlaku lagi..hehee.. Tapi xpe..dengan pertolongan Allah, kawan2 semua jadi ok..

Nie la Berita Kampus bilangan 7 

Kalau nak tengok sorotan dia klik je link bawah:

http://www.youtube.com/watch?v=3I7SsGmubvI

Jumpa lagi semua.. :)
copy right: Annie Qaseh- http://lukisandiari.blogspot.com